Bref

Vaš popolni vodnik za dišave kopalnice

Po tem, ko v kopalnici zagotovite osnovno higieno (tako, da je kopalnica čista in brez bakterij), je naslednja najpomembnejša tema vonj vaše kopalnice. Izbira dišave naredi veliko razliko v tem prostoru vašega doma, kjer je vonj občutljivo vprašanje. Če kopalnica ne diši lepo, smrdi. Torej poskrbite, da boste v svoji kopalnici obvladovali vonjave.

O izbiri kopalniških dišav je treba skrbno premisliti, jih zasnovati tako, da so prijetne, ne preveč močne in, da po možnosti ustrezajo celotnemu slogu prostora. Del očarljivosti zares lepo oblikovane kopalniške izkušnje je vonj.

Ampak kako izbrati, katera dišava je prava za vas? Kako ustvariti popoln šopek?

Pripravili smo izčrpen seznam kopaliških dišav, ki ustrezajo vsakemu okusu, slogu in priložnosti.

Alpska svežina

Popolno za pomladni čas. V svojo kopalnico z alpskimi dišavami vnesite bogato, sladko dišavo borovcev.

Zakaj ne bi za boljši učinek po kopalniških površinah potrosili nekaj borovih iglic. Nato se sprostite, globoko vdihnite in si predstavljajte šumenje nežnega vetra, ki piha skozi gozdnato alpsko dolino. Nič ne diši bolj sveže!

Gozdna aroma borovcev je zlasti primerna za kopalnice z nordijskim slogom. Lesne teme v dišavi, ki odraža naravni les dekorja.

Sveža aroma bora

Oceanska svežina

Če ste v športnem razpoloženju, vam lahko vonjave oceanske svežine zagotovijo športno spodbudo, ki jo potrebujete, da postanete bolj aktivni. Oceanska svežina vaši kopalnici zagotavlja občutek popolne čistosti in samozavestni modri elan.

V svoji straniščni školjki uporabite izdelek Bref Color Aktiv kot preprost način za pridobivanje tovrstne svežine, ki prežema celoten prostor. Zakaj ne bi za okrepitev teme vonja kupili tudi ujemajočih se toaletnih izdelkov? Veliko mila, gela za tuširanje in dezodorantov je na voljo v različicah hladne modre in oceanske svežine.

Ta izbira arome odlično ustreza sodobni kopalnici. Če imate modro barvo ali dodatke, bo to še dodatno prispevalo k usklajenosti z vašo temo.

Trendovska modra kopalnica

Cvetni listi vrtnic

Nežen parfum Sepia, ki vam pomaga, da uživate in se sprostitev v kopalnici, zasnovani za sproščanje.

Dolge kopeli in dobra knjiga so na dnevnem redu za to izjemno udobno dišavo. Nežne in pomirjujoče odtenke arom cvetnih listov vrtnice lahko dosežete z dišečimi svečami, parfumi in olji. Prav tako lahko vizualno izboljšate temo s skledicami cvetnih listov ali suhih cvetov (bolj marljivi, pa lahko preprosto izdelate tudi lastno rožno vodo tako, da prevrete cvetne liste). Nato pa, kot odlično dopolnitev vašega novega nežno dišečega raja, uporabite izdelek Bref Power Aktiv Flower Blossom.

Parfum vrtnic se zelo lepo prileže kopalnicam z viktorijanskim slogom. Ustvarja slike plišastih in udobnih boudoirjev z veliko mehkega pohištva in cvetličnimi vzorci.

Vrtnice v kopalnici

Čuten jasmin

Za romantično vzdušje v tem najbolj intimnem prostoru vašega doma uporabite jasmin. Ta najbolj ženstvena dišava je že dolgo povezana s pomirjujočo čutnostjo. Njegova mešanica lesnih in cvetličnih odtenkov nas popelje v svet sproščene fantazije.

Dišeče sveče zagotavljajo močno dišavo jasmina in pomagajo ustvariti očarljivo, razkošno razpoloženje v času kopeli. Dodajte cvetove in cvetne liste jasmina, da izboljšate videz in vonj.

Uporabite jasmin s plišastimi dodatki notranje ureditve: rdečimi zavesami in razkošnim pohištvom.

Cvetovi Jasmina

Citrusi

Mehurčkaste, energične in zabavne: sadne dišave za dobre čase. Predvajajte svoje najljubše disko pesmi in zaplešite po sobi na plesišču iz ploščic medtem, ko se z zagonom pripravljate na novi dan.

Poiščite izdelek Bref Perfume Switch, ki po vsej sobi oddaja prijetne in energetske dišave citrusa. Ali pa se v kopalnici dokončno prebudite z izdelkom Duo-Activ Lemon. Barvna in dišeča mila in toaletni izdelki lahko prav tako pomagajo povečati učinek.

Vonji citrusov se odlično prilegajo barvitim kopalnicam, ki so polne energije.

Stilska kopalnica

Evkaliptus

Najbolj osvežujoč vonj, nič ne prečisti zraka tako, kot evkaliptus.

Evkaliptus, ki je hkrati grenak in sladek, je najboljša aroma za vaš hram čistosti in zdravja. Izberite evkaliptus in se vsak dan počutite prečiščeni.

Uporabite izdelek Bref Color Activ Eucalyptus, ki zagotavlja večtedenski svež vonj iz vaše straniščne školjke.

Evkaliptus zelo lepo diši v sodobnih, popolnoma belih kopalnicah.

Eterično olje Evkaliptusa.

Sivka

Sivka, ki je ena izmed najbolj pomirjujočih in sproščujočih arom, je popolna dišava, ki vam pomaga, da se ob koncu dneva sprostite. To močno zelišče se že stoletja uporablja za vse vrste medicinskih namenov, vključno z lajšanjem tesnobe in v boju proti nespečnosti in depresiji. Ta vonj je popoln za vaše svetišče miru.

Sivka je popolna za ohranjanje svežine v vašem domu, prav tako pa je na voljo v različnih oblikah, ki so preproste za uporabo, kot na primer v obliki vrečk, mil in osvežilcev zraka.

Prilega se kopalnici v rustikalnem slogu z udobnim pohištvom in pastelnimi barvami.

Lavanda

Jabolko

Sveža, zdrava dobrota prihaja z vonjem jabolk. Pomislimo na sadovnjake v poletnih dneh. Dišave na osnovi jabolk v kopalnici ustvarjajo čisto, svežo, lesno vzdušje. Dajejo nam občutek budnosti in poživitve.

Dišave in kopalniški izdelki na osnovi jabolk so na voljo v številnih oblikah, vključno z geli za prhanje in mili. Vendar pa poskrbite, da sporočilo okrepite s skledo narezanih ali celih jabolk.

Jabolka se popolnoma prilegajo vsem borovim ali svetlo obarvanim kopalnicam.

Jabolka

Tropska

V svojo jutranjo rutino vnesite nekaj Hula vibracij in pozdravite nov dan s tropskimi okusi. Vonji kokosa, otoških cvetov in ananasa se vrtijo po sobi, ko med plesom po kopalnici stresate svoje boke. Tropska je dobra izbira, ko praznujete, ko ste veseli in želite cel dan plesati hula-loop.

Za dopolnitev vzdušja dodajte toaletne izdelke ali osvežilce zraka z vonjem kokosa in ananasa.

Primerno za kopalnice, ki v dekorju vsebujejo svetle rastline in cvetje. Na primer, z vzorci palm ali zelenih listov na tapetah ali kopalniški zavesi.

Tropski pridih

Poiščite popolno dišavo za svojo kopalnico.
Združite prave izdelke in naravne dišave s slogom svoje kopalnice, da ustvarite usklajeno temo.